De ingrediënten voor de beste restaurantketens van Nederland
- 2 april 2024
De Nationale Benchmark Restaurantketens is een grootschalig onderzoek naar reclame, naamsbekendheid, bezoek, besteding, NPS en loyaliteit in de Nederlandse markt voor restaurantketens. Het rapport geeft inzicht in maar liefst 14 prestatie-indicatoren. Hiermee kunnen we niet alleen de algehele populariteit meten, maar ook de prestaties op belangrijke indicatoren in de gehele ‘brand funnel’ vergelijken. Sinds de lancering van dit rapport hebben we via nieuwsberichten en blogs al enige informatie vrijgegeven, deze brengen we graag nog een keer onder uw aandacht. De Nationale Benchmark Restaurantketens bevat daarnaast nog veel meer niet eerder gepubliceerde informatie.
Openbare resultaten
Wilt u een snelle update over de markt voor restaurantketens in Nederland? Hieronder zetten we de eerder uitgebrachte berichten voor u op een rijtje:
• De Beren populairste restaurantketen Nederland
• Reclame restaurantketens vaakst gezien via social media
• Locatie belangrijkste reden voor keuze restaurantketen
• Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72
• Nederlanders besteden €2,2 miljard bij restaurantketens
Exclusieve kennis
Bent u op zoek naar een compleet beeld van de markt voor restaurantketens in Nederland? Bestel dan nu het volledige rapport. Hiermee krijgt u een compleet overzicht van de markt met als basis een grootschalig onderzoek onder ruim 5.300 consumenten. In het rapport wordt aandacht besteed aan reclamebereik, naamsbekendheid, associaties, keuzeredenen, aantal bezoekers, bezoekersfrequentie, laatste bezoek, bezoekhistorie, bezoekintentie, besteding en NPS. Met de resultaten uit dit rapport heeft u de informatie in handen om nog beter in te spelen op de markt voor restaurantketens.
Ketenvorming, standaardisatie en het opbouwen van een sterk merk behoren tot de essentiële trends in de restaurantmarkt. Consumenten kiezen vaker voor uit eten gaan, maar zijn ook steeds meer prijsbewust. Internationaal gezien zijn restaurantketens daarom steeds gebruikelijker, maar Nederland loopt nog een stapje achter.
Diverse restaurantketens komen aan bod waaronder ’t Zusje, De Beren, De Pizzabakkers, Dudok, Ekmekci, Ellis, Happy Italy, Heinde & Ver, Humphrey’s, Juffrouw Tok, La Cubanita, Loetje, Moeke, Pannenkoe, Popocatepetl, Proeflokaal Bregje, Rodeo, Stan, The Seafood Bar, Unami, Vapiano en Wagamama.
Zie voor alle informatie de website, inhoudsopgave of merkenlijst.
Voor wie?
Dit rapport biedt interessante inzichten voor iedereen in de restaurantmarkt die zijn eigen prestaties wil vergelijken met die van de zeventien grootste restaurantketens. Het is waardevol voor grote nationale ketens, regionale spelers, ambitieuze restaurants, nieuwe spelers, investeerders en brancheorganisaties. Het rapport bevat niet alleen een volledig overzicht van de markt, maar ook een specifieke pagina voor elke restaurantketen.
Diverse organisaties hebben de Nationale Benchmark Restaurantketens al besteld, waaronder ’t Zusje, De Beren, Dudok, Hogenelst Horeca Groep en Wagamama. Bestel nu het rapport voor € 1.495 en ontvang de digitale rapportage binnen één werkdag in uw mailbox.
Meer informatie
Neem voor vragen contact op met Sven de Bruijn (sven@multiscope.nl) of bel via 073-6212122. Hij informeert u graag over alle beschikbare informatie in het rapport.
0 comments on De ingrediënten voor de beste restaurantketens van Nederland